Zonnepanelen laten plaatsen

Zonnepanelen zijn een investering, zowel op het gebied van duurzaamheid als financieel. Door zelf in uw energie te voorzien leeft u schoner en bespaart u flink op uw energierekening. Binnen 8 tot 10 jaar heeft u de investering terugverdiend, maar de levensduur van zonnepanelen is wel tot het driedubbele daarvan. Mits u voor de juiste installatie én een vakbekwame, professionele installateur kiest uiteraard. Hoek Installaties adviseert u graag.

Hoe werkt zonne-energie?

Zonnepanelen maken gebruik van de zon om energie op te wekken. Ze vangen de warmte die de zon genereert op en zetten deze om in netspanning, door gebruik te maken van omvormers. Meestal is deze netspanning 230 volt. Zodra de warmte omgevormd is in energie is deze direct te gebruiken in uw woning.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Huishoudens betalen steeds meer aan hun energierekening en overheden stimuleren ons steeds meer om zelfvoorzienend te worden op het gebied van energieopwekking. Bovendien wordt de kwaliteit, het rendement en de prijs van zonnepanelen steeds gunstiger en hierdoor aantrekkelijker om erin te investeren. Zo is er een regeling van kracht waarmee u de btw op de aanschaf van zonnepanelen terug ontvangt. Met de nieuwe technieken hoeft uw dak bovendien zelfs niet altijd meer naar het zuiden gesitueerd te zijn.

Wilt u advies over zonne-energie?

Bij Hoek Installaties hebben we een passie voor installeren en hebben we in de afgelopen 10 jaar naam gemaakt als betrouwbaar en vakkundig installatiebedrijf in de regio. We zorgen dat we op de hoogte blijven van innovaties en de nieuwste technieken. Zo ook op het gebied van zonnepanelen. We informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op 06 206 23 845.

Contact