Om thuis fijn te kunnen wonen is temperatuur zeer belangrijk. Je wilt het natuurlijk niet te warm hebben maar zeker ook niet te koud. Hoek installaties biedt een volledig pakket aan wat betreft verwarming en klimaat. Bij klimaat gaat het bij ons vooral om klimaatbeheersing. Dit doen wij bij zowel nieuwbouw woningen, maar ook repareren en renoveren wij. Ten slotte werken wij voor de particuliere markt, maar zeker ook voor de zakelijke markt.

Voor het plaatsen van een nieuwe cv ketel kunt u bij ons terecht. Of het nu om een Vailliant, Nefit, Remeha of een Intergas gaat, wij plaatsen het allemaal. Maar ook voor een complete cv installatie, het plaatsen van radiator of het vervangen hiervan kunt u ons bellen. Uitgevoerd met kunststof buis of met staal, er zijn mogelijkheden genoeg. Tevens bieden wij uiteraard ook garantie op onze producten en voor storingen kunt U altijd bellen. Wilt U vrijblijvend advies? Neem gerust contact op.

Wilt u meer informatie over onze diensten en producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier.
of bel naar 0620623845

Contact