Installatiebedrijf cv Burgh-Haamstede

Hoek Installatiebedrijf Burgh-Haamstede voert installaties uit die betrekking hebben tot gas, water, electra, riolering en verwarming. Zo plaatsen we bijvoorbeeld cv installaties in Burgh-Haamstede en in de rest van Schouwen-Duiveland snel en vakkundig. Onze voordelen op een rij:

  • We geven u vrijblijvend advies.
  • We berekenen geen voorrijkosten door.
  • We bieden u altijd een scherpe offerte.
  • We werken tegen een laag uurtarief.

Laat ons uw cv installatie in Burgh-Haamstede plaatsen

Is uw cv installatie in Burgh-Haamstede aan vervanging toe? We voeren werkzaamheden aan uw cv ketel uit in heel Zeeland. Ook bij storingen en voor onderhoud kunt u ons inschakelen. Lees meer.

Gas

Inspectie of reparatie aan uw gasleiding? Wilt u een nieuwe gasleiding laten aanleggen of een bestaande leiding laten verleggen? Hoek Installatiebedrijf regelt het voor u. Lees hier meer, stel uw vraag of doe direct een offerte aanvraag.

Water

Het verleggen of nieuw aanleggen van waterleidingen in uw keuken, toilet, badkamer of wasruimte, daar draait Hoek Installatiebedrijf de hand niet voor om. Op vakkundige wijze passen we de waterleiding naar uw wensen aan en installeren we kranen en sanitair.

Electra

Het plaatsen van een nieuwe meterkast, een uitbreiding van de bestaande situatie, tv-aansluitingen, buitenverlichting, internet of een totale nieuw installatie? We geven u graag advies en bieden u een scherpe offerte.

Riolering

Hoek Installatiebedrijf verzorgt de installatie, aanpassing en problemen als verstopping en lekkage in uw riolering. Neem contact met ons op voor een offerte of bel naar 06 206 23 845 in geval van een spoedklus bij noodgevallen.

Contact