Gas installatie door een vakkundig bedrijf

Zoekt u een installatiebedrijf voor het installeren of verleggen van uw gasaansluiting? Installatiebedrijf Hoek verzorgt alles op het gebied van gas installatie tot in de puntjes. Moet er een gasleiding verlegd worden? Of wilt u een nieuwe gasleiding laten leggen in uw nieuwbouwwoning? Wij staan voor u klaar, maak dus direct een afspraak.

In veel huishoudens speelt gas nog steeds een grote rol. Hoewel er plannen worden gemaakt om Nederland in 2050 geen gas meer te leveren aan huishoudens, wordt er vandaag de dag nog veel gas voor verschillende toepassingen gebruikt, zoals:

  • Verwarmingsinstallaties
  • Warmwater voorzieningen
  • Het gasfornuis

De risico’s van gasgebruik

Niet alleen wordt het gebruik van gas teruggeschroefd, het brengt echter enige risico’s met zich mee. Een gaslek, maar ook een verkeerd gelegde leiding kan grote gevolgen hebben. Denk aan brandgevaar en mogelijk zelfs explosiegevaar.

Ga daarom voor veilig en kies voor een vakman. Hoek Installaties is VCA gecertificeerd en heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Zo zorgen we dat alles met betrekking tot gas veilig wordt aangelegd en onderhouden, volgens de geldende normen en voorschriften. Hieronder zetten we enkele werkzaamheden op een rijtje.

Het verleggen en aanleggen van gasleidingen

Het aanleggen van een gasleiding kunt u het beste door een professioneel bedrijf laten uitvoeren. Wij leggen gasleidingen in een nieuwbouwhuizen of verleggen de gasleiding in een bestaande woning, mocht dat nodig zijn.

Periodieke keuring van de verwarmingsketel

Als u een gasketel heeft met een vermogen van 100 KW of meer, moet deze eens in de vier jaar door een professioneel technicus worden gecontroleerd. Door de ketel regelmatig goed af te stellen, verbruikt u ook nog eens minder energie. Daarnaast voorkomt u zo gevaarlijke situaties en storingen. Wij verzorgen daarom graag de periodieke keuring van uw verwarmingsketel op gas.

Aansluiten van uw gasfornuis

Tijdens de installatie houden we rekening met de huidige gasaansluiting. Wanneer nodig kunnen we de gasaansluiting verleggen, om te zorgen dat het fornuis komt te staan waar u wenst. Tijdens de installatie houden we rekening met de risico’s, daarom zal de gaskraan tijdelijk dicht moeten. We controleren uiteraard of alles goed is aangesloten, waarna we de aansluiting veilig achterlaten.

De voordelen van Installatiebedrijf Hoek:

  • Wij werken snel.
  • We zijn vakkundig.
  • Onze diensten zijn scherp geprijsd.

Reden genoeg om voor ons te kiezen! Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Contact