Hoek Installatiebedrijf – Uw Elektricien in Zierikzee

Bij Hoek installatiebedrijf gaan we een stapje verder bij het uitvoeren van werkzaamheden aan elektrotechnische installaties. Onze elektricien in Zierikzee voert allerlei werkzaamheden uit op het gebied van elektra.Wij verhelpen storingen maar installeren ook een woning van  A to Z op het gebied van elektra. Een stroomstoring of aanleg van een elektrische installatie zoals een groepenkast, verlichting of aanbrengen van schakelmateriaal in Zierikzee verzorgt de elektricien snel, professioneel en vakkundig. Neem ook contact op met Hoek installaties uit Zierikzee als U iemand zoekt voor inspecties. wij vinden altijd een passende oplossing voor Uw wensen

Werkzaamheden in Zierikzee door elektricien Hoek

Onze elektricien werkt zowel bij u thuis of bij het bedrijf aan:

  • De groepenkast
  • TV- en netwerkbekabeling
  • Intercomsystemen
  • Het monteren van inbouw- en tuinverlichting
  • Het realiseren van een complete elektrische installatie van A tot Z
  • Het onderhoud en de uitbreiding van de elektrische installatie

Met verschillende experts in dienst, staan we klaar om op een professionele manier zo goed en duurzaam mogelijk uw elektra aan te passen, uit te breiden of te vernieuwen. Velen gingen u voor waarvan velen een bericht met foto plaatsten op Facebook. Aantrekkelijke aanbiedingen plaatsen wij ook op Facebook zodat vaste bezoekers geïnformeerd blijven.

Mogen wij binnenkort bij u langskomen voor advies of installatie?

Voor het verhelpen en traceren van storingen kunt u ons telefonisch bereiken via 06-20623845. Wij adviseren vrijblijvend en onze elektricien van Hoek installaties uit Zierikzee komt graag bij U langs om te bekijken wat wij voor U kunnen betekenen.

Neem vrijblijvend contact op en wij komen graag langs!

Contact